Keizer Karel was ooit hier in Olen.

En als het verleden kon overstappen naar het nu, dan zou Karel en zijn hele leger vast de kern zijn van ons team “Titans”.

Hier vind je waar je nooit naar zocht, maar wat een mens zo nodig heeft. Vriendschap, echte vriendschap, een verbondenheid die ontstaat als mensen, jong en oud, elkaar aansporen om één doel te bereiken.

Ons spel, onze baseball & softball sport, beleef je nooit alleen. Je bent op elkaar aangewezen. Samen maak je een team, hoewel je toch als persoon een bijzonder en uniek mens blijft.

Baseball onderscheidt zich van alle andere vormen van sport. Het is een aangename, maar ook een energie slurpende afwisseling tussen doen en delen, tussen concentratie en spurten, tussen fanaat zijn en een team vormen.

In een groene omgeving, omringd door rust en natuur, in de schaduw van hoge bomen vind je onze plek, onze thuishonk. Een thuis is het zeker. Je bent er welkom, je wordt er opgewacht. Jong en oud, baseball is een familiesport. Vriendengroepen en teams in alle vormen die de mensheid kent, vinden in onze club een deugddoende sfeer. De geur van het gras, de aanmoedigende kreten, de ongedwongen maar toch disciplinaire sfeer maken ons “camp” tot een bron waar je energie uit put.

Je bent welkom, dit is meer dan een uitnodiging. Het is een verzoek, een sportieve bede, om ons de mogelijkheid te bieden om je te laten meemaken wie wij, de Titans, zijn wat we zijn.

Mensen zijn in deze jachtige tijd op zoek naar een vorm van verbondenheid die puur is. Een plek waar je - weg van het dagdagelijkse ritme – niet op zakelijke maar op menselijke maten wordt beoordeeld. In onze Titans club vind je die mensen, die Titanen, die je meevragen, die je meenemen op een beleving, een dagdeel, waardoor je er bij hoort en een deel wordt van een sport, een spel, een team, die je geestelijk maar ook je lijf en leden beter laat voelen.

Zoek ons op want wij, de Titans, zijn op zoek naar jou. Kom proeven van dit sportieve, uitdagende, vriendschappelijke menu. Het zal je bevallen en ja, we kijken echt uit naar onze ontmoeting.