Beste vrienden en leden,

Naar jaarlijkse gewoonte doen we terug aan een Titans Wintersales! Om een bestelling door te geven, gaan we vragen om deze bestelling door te geven aan een Titans lid.

Korte beschrijving van onze producten:

Onze drie wijnen komen dit jaar van Les Borries du Sud. Les Bories komt uit de regio Vin de Pays d'Oc en bestaat uit de departementen Gard, Herault, Aude en Pyrénées Orientales. Binnen dit grote gebied heeft Les Bories de mogelijkheid om de beste druiven en percelen te selecteren voor zijn assemblages. Les Bories bezit grote arealen wijngaarden, voornamelijk in de Franse Midi. Daarnaast koopt men ook most voor vinificatie en botteling. De wijnen zijn zeer goed verzorgd en het bedrijf biedt zeer zeker continuïteit.

 

Witte wijn – Les Bories du Sud Chardonnay – 7,5 €

Aroma's van bloesem en geel fruit. In de mond heel fruitig. Verder ronde tonen en iets vet, met meer dan voldoende fraicheur. Lang nablijvende afdronk. Veelzijdige wijn te serveren bij rijke visgerechten, kip, pasta’s, risotto’s …

Rode wijn – Les Bories du Sud Merlot – 7,5 €

Een zeer fijne neus met veel rijp fruit en iets vegetaal. Brede, mondvullende en fruitige smaak, met lekkere rijpe tannines, zacht en ietsje romig. Een aangenaam glas wijn! Ideaal als alledaagse wijn, bij bbq of als begeleider bij lichte gerechten.

Rosé wijn – Les Bories du Sud Syrah – 7,5 €

Deze wijn is niet voor niets een hard lopende rosé, want wat een mooie verfijnde rosé gemaakt van de Syrah druif. In de geur veel rood fruit van aardbei en frambozen maar ook een hint van lavendel. De smaak is fris, droog en heel plezierig. Hinten van kersen, snoepjes en aardbei.

Cava – Amaya – 10 €

Leuke cava met levendige bubbels. Fruitig en evenwichtig in de neus. Frisse en elegante afdronk. Een cava die gekozen heeft voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Een perfect aperitief in combinatie met de gezelligheid die ons de komende maanden zal samenbrengen!

 

Tot slot onze drie top biertjes

Lupulus blond - 7 €

Lupulus is een blond bier met een alcoholgehalte van 8,5 % , hergist in champagneflessen en op vat. De keuze om het bier niet te filteren en niet te pasteuriseren verzekert het behoud van zijn smaak en aromatische kwaliteiten. Het gebruik van hop in belangrijke hoeveelheden, geeft aan dit vloeibaar goud een frisheid alsook een onvergelijkbaar boeket. Bewaar haar, zoals het hoort , naast de geliefkoosde grands crus en schenk haar op een temperatuur tussen 8 en 12°. U zal het zien, U zal verrukt zijn!

Lupulus bruin – 7 €

Lupulus Bruin is een bier van 8.5% alcohol, hergist in flessen van 75cl of in vaten van 20l. Het bier bevat weinig restsuikers, wat van haar een doordrinker maakt, omdat het een licht, maar complex bier is. De kleur is te danken aan de toevoeging van kandijsuiker. Aan het eind van het kookproces wordt er een kleine hoeveelheid sinaasappelschors toegevoegd, wat nog meer bijdraagt aan haar fijne, frisse smaak. Volgens zij die het bier reeds geproefd hebben, is Lupulus Bruin een bier dat heel verschillend is van de traditionele bruine bieren, met een uitzonderlijke smaak

Lupulus Hibernatus – 7,5 €

Lupulus Hibernatus is een bijna zwart bier, sterk in alcohol (9,5°), dat wordt gebrouwen met gemoute gerst van het Pilsner-type en gebrande gerst. De hop is uitsluitend afkomstig uit Slovenië. Aan het einde van het kookproces voegt men een mespunt kaneel toe. De combinatie van dit kruid met de gebrande mout geeft aan het bier een uitdrukkelijk karakter. De nasmaak is zowel bitter als zoet, en eindigt met een lichte koffie-noot. Degusteer dit bier regelmatig, laat het je verwarmen, maar drink voorzichtig! U zal zien, dit bier is het perfecte gezelschap op de winter door te raken en in volle form aan de lente te beginnen

 

Ten slotte kan men ook chocolade bestellen vanaf dit jaar:

SCHILFERTRUFFELS CHOCOLADE VULLING 250 GR – 5 €

Een heerlijke premium Belgische truffel met smeuïge melkchocolade vulling en een knapperige korst van chocoladevlokken. Maak van je truffelverkoop een succes. Overweeg deze pralines zeker in je assortiment tijdens de eindejaarsperiode. Verwarm het hart van de chocolade liefhebber tijdens de grijze wintermaanden.

SCHILFERTRUFFELS HAZELNOOT VULLING 250 GR – 5 €

Een heerlijke premium Belgische truffel met smeuïge vulling met hazelnootsmaak en een knapperige korst van chocoladevlokken. Absolute perfectie tijdens de feestdagen. Overhaal de chocolade liefhebber met onze Belgische chocolade.

CACAOTRUFFELS CHOCOLADE VULLING 250 GR – 5 €

Een heerlijke premium Belgische truffel met smeuïge melkchocolade vulling en een knapperige korst cacaopoeder. Perfect om geld in te zamelen met je truffelverkoop. Overweeg truffels zeker tijdens de eindejaarsperiode in je assortiment. Ideaal voor de chocolade liefhebbers

SCHILFERTRUFFELS ROMIGE VULLING 250 GR – 5 €

Een heerlijke premium Belgische witte chocoladetruffel met een knapperige korst van chocoladevlokken. Perfect om geld in te zamelen met je truffelverkoop. Overweeg truffels zeker in je assortiment tijdens het eindejaar.